Kosten

Werken aan jezelf kost tijd en geld. Ik zie dit liever als een investering.
In jouw eigen Vitaliteit & Veerkracht, in je levensgeluk.
Je gezondheid is je belangrijkste kapitaal.

Dit zijn de tarieven voor particulieren en zijn inclusief btw.

V&V-basis traject

intake met uitgebreide V&V-scan, CSR-stressvragenlijsten en (gezondheids)klachten onderzoek teruggekoppeld in de eerste 2 coachsessies met aansluitend 5 coachsessies.

Losse V&V-intake

intake met uitgebreide V&V-scan, CSR-stressvragenlijsten en (gezondheids)klachten onderzoek teruggekoppeld in een persoonlijk consult van max 2,5 uur en schriftelijk advies.

Verlenging V&V traject

5 coachsessies inclusief herhaling V&V-scan en CSR-stressvragenlijsten na 5 sessies

De coachsessies duren 60 – 90 minuten en vinden plaats in mijn praktijk in Koekange. 

Ook is het mogelijk om online of op een andere locatie af te spreken. 

Check of de kosten vergoed worden

Soms kunnen de kosten voor coaching (deels) vergoed worden, zijn er subsidies vanuit de overheid, is je werkgever bereid om (mee) te betalen of heeft jouw werkgever een vitaliteitsbudget beschikbaar.

Stelt je werkgever of subsidieverstrekker bepaalde eisen aan jouw coach? Weet dan dat ik Noloc gecertificeerd Register loopbaan professional ben, erkend CSR-stresscoach en erkend OERsterk Coach. Dat betekent ook dat ik permanent aan persoonlijke en professionele ontwikkeling doe door middel van opleidingen, nascholingen, intervisie en supervisie.

Soms zijn er situaties waarin je graag een betalingsregeling wilt treffen of wanneer je coaching heel hard nodig hebt, maar (nog) niet over de financiele middelen beschikt. Is dat bij jou het geval? Neem dan contact met me op om te overleggen over de mogelijkheden.